Bookmaker anmeldelser

Anmeldelser

Det første indlæg på denne side handler om at finde de rigtige anmeldelse af de bookmakere, som er repræsenteret på det danske marked.

Her finder du blandt andet Unibet, Bet365, Danske Spil, 888, Cash Point, Bwin og mange flere. Det er som udgangspunkt ikke svært at finde anmeldelser af disse bookmakere, hvor du kan spille på odds på forskellige sportsgrene som fodbold, tennis, ishockey og andet. Problemet er snarere, hvorvidt du kan stole på disse anmeldelser, da de fleste af disse sider har en økonomisk interesse i at du tilmelder dig via link fra deres side. Siderne er nemlig ejet af firmaer med speciale i markedsføring, og disse får andel i bookmakerens overskud på dine spil. Derfor skal du passe særligt på, når du søger på eksempelvis “Bet365 anmeldelse” på google, da de fleste blot roser denne bookmaker til skyerne for at få dig til at tilmelde dig via deres link.

Dette skal du lægge mærke til:

Benytter siden sig af partner links (også kaldet affiliate links)?

Dette kan du typisk finde ud af ved at holde musen over et link og se om den peger direkte til spiloperatøren. Der gøres dog typisk også meget for at skjule, hvor du reelt bliver ledt hen.

Eksempler på affiliate links:

http://www.example.com/affiliate-partner/123546

http://www.example.com/mkdfsiujioe_123546

http://www.example.com/goto_bet365.php

http://bit.ly/bet365_2018

Eller lignende.

I stedet kan bør du stole mere på anmeldelsen, hvis den linker direkte til bookmakeren, som i dette tilfælde vil vise sig som https://www.bet365.com

Dog er det ingen garanti, da folkene bag siden stadig ved hjælp af programmeringssproget JavaScript kan fange dit klik og sende dig et andet sted hen.

På det danske marked vil jeg anbefale http://bookmakeranmeldelse.dk, da man her ikke benytter sig af partner links, og dermed ikke har nogen økonomisk interesse i at henvise dig som kunde.

Eksempelvis kan du her læse en Bet365 anmeldelse.

Please visit some of these great websites

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*